Felső menü

Zsuzsi Kozmetika hivatalos weboldala

IPL Bőrkezelés

Seprűvéna kezelés

Az E-light csúcstechnológiás kezelés során a fényenergia és a rádiófrekvenciás energia hőhatását használjuk fel a test tágult ereinek az eltüntetésére. A kezelés hatására a tágult erek fokozatosan felszívódnak.

Kezelés ára: 9500 Ft (fél tenyérnyi)

Májfolt kezelés

Az E-light technológia során a fényenergia és a rádiófrekvenciás energia hőhatását használjuk fel a májfolt halványítására. A kezelést kúraszerűen végezve a foltok egyre halványodnak és kiterjedésük is csökken.

Kezelés ára: 32000 Ft

Pattanás kezelésdscn30952

Az E-light csúcstechnológiás kezelés során a fényenergia és a rádiófrekvenciás energia hőhatását használjuk fel az aknék kezelésére. A hő hatására oxigéntermelés indul meg, mely nem kedvez a gyulladáskeltő baktériumoknak. Így a bőr fokozatosan tisztul és egyenletes bőrfelületet eredményez.

Kezelés ára: 26000 Ft

Pigment folt kezelés

Az E-light csúcstechnológiás kezelés során a fényenergia és a rádiófrekvenciás energia hőhatását használjuk fel a pigmentfoltok eltüntetésére. A kezelés hatására a pigmentfoltok fokozatosan halványodnak.

Kezelés ára: 26000 Ft

Rozácea kezelés

E-light csúcstechnológiás kezelés során a fényenergia és a rádiófrekvenciás energia hőhatását használjuk fel az arc tágult ereinek eltüntetésére. A kezelés hatására a tágult erek fokozatosan felszívódnak.

Kezelés ára: 26000 Ft