Felső menü

Zsuzsi Kozmetika hivatalos weboldala

“Ragyogjunk!” című cikk a Zsuzsi Kozmetikából.

“Ragyogjunk!” című cikk a Zsuzsi Kozmetikából.

A FEHÉRVÁR közéleti hetilap múltheti számának stílus rovatában jelent meg az alábbi cikk a ZSUZSI KOZMETIKÁBÓL.

Címe: “Ragyogjunk! Az üde selymes bőr titka”

Ki ne álmodna gyönyörű, hamvas és hibátlan bőrről? Az egészséges bőr alapja a helyes ápolás. Váradi Eszter Sára, a Vörösmarty színház színművésze nemcsak a színpadon ragyog. Odafigyel arra, hogy a nagy rohanásban is jusson idő a bőrápolásra.

cikk2 Váradi Eszter Sára mindig mosolygós, élettel és energiával teli személyiség. Két és fél éves kisfia, Marci csodálatos pillanatokkal ajándékozza meg őt nap mint nap. A családi élet, az anyaszerep mellett pedig a színpadon is a maximumot hozza ki magából. Nemcsak a színpadon ragyog, megjelenése mindig harmonikus. Igyekszik odafigyelni a mindennapos bőrápolásra,s ha teheti, igyekszik azt kozmetikai kezeléssel kiegészíteni. Emellett hisz az alvás jótékony hatásában is, hiszen kipihenten bőrünk is üdébb.

“Tavasszal a legjellemzőbb tünetek a különböző mértékű bőrgyulladások. Kialakulásuk oka, hogy a szervezetből az ásványi anyagok és vitaminok a tél folyamán elfogynak. A bőrkezeléseknél is előnyben részesítjük a vitaminos, az A-, C- és E-vitaminokat tartalmazó kezeléseket. A három vitamin a készítményekben együtt alkalmazva szinergikusan erősíti egymás hatását. Kiváló antioxidánsok is, tehát gátolják a bőr károsodását.” – emelte ki Dr. Lőrinczné Buzás Zsuzsi mesterkozmetikus.

Érdekességek:

A tavaszi bőrápolás elmaradhatatlan és legmodernebb hatóanyaga a Hialuron sav, ami nagy vízfelvevő és megtartó tulajdonságú anyag. Hidratált és feszes lesz tőle a bőr. Népszerűek az őssejtes készítmények, melyek a bőrben található őssejtek működését támogatják, valamint az Argirelin, ami egy Botox hatású, nem mérgező anyag. Csökkenti az ingerület átvivő anyag működését, lazítja az arc mimikai izmait, és így gátolja a ráncok kialakulását.

Azonnal itt a nyár! A kozmetikumok kiválasztásánál a legfontosabb az, hogy a bőrtípusunknak megfelelő készítményeket használjunk, melyek alkalmazkodnak a bőr igényeihez. Ebben kérjük szakember segítségét! Készíttessünk bőrdiagnózist a kozmetikusnál,s miután tudjuk, milyen a bőrtípusunk, helyben segítséget is kapunk a legjobb, nyárra való professzionális készítmények kiválasztásához.

Tudta-e?

Az évszakváltással krémjeinket is meg kell változtatnunk! Le kell cserélnünk készleteinket a nyári időjáráshoz való készítményekre. Következnek a finom, könnyed textúrájú éjszakai krémek. Nappalra pedig a fényvédők elengedhetetlenek.

– A vegyes és zsíros bőrre: legalkalmasabbak a gél krémek, mert nem tartalmaznak olajokat.

– Száraz és nagyon száraz bőrre: fontos, hogy tartalmazzon a krém finom olajokat, mert ezek puhítják a bőr felszínét. Ha alapozót használunk, előtti is tegyük fel a nappali krémet, mert különben pikkelyes lesz a bőrfelszín, és nem leszünk szebbek.

– Normál és száraz bőr: Ritka bőrállapot. Mindent kövessünk el, hogy megtartsuk! Használjunk hidratáló nappali és éjszakai krémeket, gondosan megválasztott fényvédőket.

– Fakó és fáradt bőr: A legalkalmasabb készítmények a vitaminokat, különösen az A-, C- és E- vitamint tartalmazó krémek. Ragyogóvá varázsolják és vitalizálják a bőrt.

 

TEKINTSE MEG AZ ÚJSÁGBAN TALÁLHATÓ TELJES CIKKET KÉPEKKEL ILLUSZTRÁLVA:

 

ELSŐ RÉSZ

MÁSODIK RÉSZ