Felső menü

Zsuzsi Kozmetika hivatalos weboldala

A színházba járás nálunk 30 éve családi hobbi.

A színházba járás nálunk 30 éve családi hobbi.

A színházba járás nálunk 30 éve családi hobbi. Nem csak lelkileg készülök a színházi estékre, hanem szép ruhával. sminkkel, különleges kiegészítőkkel teszem az alkalmat ünnepélyessé.

 

 

 

Bakonyi Csilla, a Vörösmarty Színház művésznője a színpadra készülve festi magát, hogy a nézők a hátsó sorokban is jól lássák, ám a hétköznapokban nem sminkel, ezért külön öröm volt számomra szépségét igazán megmutatni.

Sminkje elkészítésekor figyelembe vettem haj-, szem-, bőrszínét, és arcformáját is. Az őszi trend színeiből válogattam a karakteréhez legjobban illőt. Arctejjel és tonikkal tisztítottam le a bőrét, majd hidratáló krémmel masszíroztam át, hogy tartóssá tegyem a sminket. Kettő az egyben formulájú alapozót vittem fel, amely magas pigment-tartalma miatt nagy fedőképességű és bársonyossá teszi a bőrt. Sminkecsettel dolgoztam, hogy egyenletes legyen az alapozás.

 


Karakterhez illőn

A szem alatti bőrre egy árnyalattal világosabb alapozót használtam, hogy eltüntessem a fáradság nyomait. Kőpúderrel áttupfoltam az egész bőrfelszínt, hogy fokozzam a smink bársonyosságát és tartósságát. A szemöldök meghatározó az arc karakterében, ezért világosbarna porral kontúroztam. A szem belső zugába csillogó ezüstöt, a mozgó szemhéjra téglavöröset, a külső szemzugba pedig mohazöld színt vittem fel, ami nagyon jól harmonizált szemszínével. Az alsó szemhéjat is mohazöld porral hangsúlyoztam. A szempillákat átkentem kondicionáló ápolóval, majd fekete vízálló spirálfestékkel erősítettem meg és göndörítettem.

 

Csilla tekintete ezzel kinyílt. Nem alkalmaztam szemceruzát vagy tust, mert a hétköznapokban nem festi magát és nem szerettem volna, hogy zavarja őt. Az orcákra rózsaszínes krémes pirosítót alkalmaztam, száját szintén rózsaszín kontúrceruzával húztam ki, és hasonló tónusú szájfényt vittem fel rá. Utóbbi szép csillogóvá tette, chili hatóanyagtartalma pedig dúsította ajkait. Olyan alkalmi sminket igyekeztem készíteni Csillának, amelyet ha vendégként megy színházba, szívesen és felszabadultan visel.

Stílus újság