Blog

Integessünk bátran!

Integessünk bátran!

Integessünk bátran!

Nem mindenkinek a hátsójával vagy combjával van a legnagyobb gondja. Van aki a „lebegő” integető izmát más a terebélyesedő tokáját szeretné eltűntetni.

Nyáron sem a pulóver, sem a sál nem takarja eme területeket, ezért hát más megoldás kell. A fejlett technikával és életmódbeli változásokkal együtt óriási előrelépés érhető el.

A nyári melegben előbukkannak azok a testrészek, amelyekre kevésbé vagyunk büszkék és amelyeket eddig a textil jótékonyan takart. És ilyenkor a látvány, nyári meleg ide vagy oda, azért kicsit lehűt…

Hiszen ma mindenki karcsú és jó alakú akar lenni és ez nem csak a fiatalokra és nem csak a hölgyekre vonatkozik. Ezért egyre nagyobb az igény azoknak az eljárásoknak az alkalmazására, amelyek gyorsan és hatékonyan olvasztják le a zsírt és közben a bőrt is feszesítik. Rohanó világban a rohanó megoldások kellenek…

Ma talán a legkorszerűbb eljárás a lézerfénnyel kombinált rádiófrekvenciás zsírbontás. A szakemberek körébe csak RF-nek hívott technika hatása abban rejlik, hogy a szervezetbe juttatott elektromos impulzusok úgy haladnak át a test vezető közegein, hogy a zsírsejtek ellenállásának hatására hő keletkezik – magyarázza a fehérvári Lőrinczné Buzás Zsuzsa, kozmetikus mester, anti-aging terapeuta.

Ez a hő oldja a zsírsejtek beltartalmát – tudjuk meg, ahogy azt is, hogy az RF melegítő hatására a bőrfelszín hőmérséklete elérheti a 42 C fokot is elérheti, a mély szövetekben pedig ez a hő 60-70 Celsiusnak felel meg! A magas hő hatására a zsírsejtekből kiszabaduló zsír telített és telítetlen szabad zsírsavakra bomlik, s a nyirokkeringésen keresztül a szervezetből kiürül. Hoppá! – örül a fogyni vágyó amikor ezt megtudja, főleg amikor kiderül, hogy a kúraszerűen végzett kezelések hatására akár több centiméterrel is csökkenhet a kezelt terület térfogata. Persze nem csak a megszokott kényes területeket, mint a comb, popsi, vagy a has, jöhet szóba, alkalmazhatjuk tokafaragásra és a felkar karcsúsítására is, de természetesen a térd buckájának kicsinyítésére is. Kinek mivel van gondja.

cikk

Az integető izmok és a toka is feszesíthető, az új technikát a székesfehérvári Lukács Adrienn is kipróbálta a felkarján.

A védőszemüvegre a lézeres kezelés miatt van szükség, ez óvja a szemet. (Fotó: A szerző)

–          Nem kell azonban attól tartanunk, hogy a zsír olvasztása után lógó bőr marad, mivel a hő a bőrben található kollagén és elasztikus rostokat feszessé teszi – árulja el a szakember, aki hozzáteszi azt is: a rádiófrekvencia az enzimtevékenységeket felgyorsítva a bőrsejtek önregenerációs képességét javítja. A lézeres fényterápiát is szinte mindenhol alkalmazzák már, ennek öregedésgátla hatása van, a kettőt együtt alkalmazva pedig két legyet üthetünk egy csapásra.

–          Természetesen vannak biztonsági előírások, amikor ilyen mélyen beavatkozunk szervezetünk működésébe – szögezi le Zsuzsa. – Ezért a kezelés előtt konzultálunk és megbeszéljük, hogy elvégezhetjük-e a kezelést, vagy vannak kizáró okok. Az esetek többségében a kezeléseket elvégezhetjük, és táplálkozási útmutatót is adunk. Ha nem csak alakformálást szeretnénk, hanem pár kilótól is jó lenne megszabadulni.

Nem szabad eltitkolni azt sem, hogy az elektródával végzett kezelés kis fájdalommal jár a magas hőmérséklet miatt, és a bőr is kipirosodik kissé. De a tapasztalt szakértő szerint ez abszolút viselhető.

S. Töttő Rita

blog2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük