Blog

A Kaviár a természet különleges ajándéka.

A Kaviár a természet különleges ajándéka.

A modern kozmetikai technológiák lehetővé teszik, hogy ezt a különleges hatóanyagokban gazdag anyagot a szépség ápolásban használhassuk.

A kaviárból fiatal élet keletkezik, tehát minden olyan anyag megtalálható bene ami az élethez szükséges. Különösen gazdag fehérjékben, zsírsavakban ezáltal fokozza a bőr nedvesség megkötő képességét. Vitamin és ásványi anyag tartalma miatt bőrregeneráló sejtmegújító hatású.

Napjainkban a legnépszerűbb luxus kozmetikai alapanyagok egyike. Bátran alkalmazhatjuk a biológiai öregedés késleltetésére, annál is inkább mivel a Kaviár molekuláris szerkezete megegyezik bőrünk sejtjeiével.

A bőr szépségéért a női szervezetben jelen levő ösztrogén és progeszteron hormonok is felelősek. E hormonok természetes termelődése 35 év felett lelassul. Ennek következménye, hogy a bőr szárazabbá, vékonyabbá és érzékenyebbé válik. Ezt a folyamatot is lassíthatjuk a kozmetikai Kaviáros kezelésekkel.

A luxus hatóanyagos készítményekkel luxus tematikájú kezelési technikát alkalmazunk.  Ezért senki ne gondolja, hogy halszag terjeng a kozmetikában. Nagyon is kellemes és jó érzést keltők az illatok és a készítmények textúrája is simogató.

Felsorolom a kezelés lépéseit és azt is, hogy milyen hatásaik vannak:

– Az üdvözlő masszázs az első különlegesség.  Kellemesen ellazít, a fejet és még a fülek akupunktúrás pontjait is érinti ezért az egész testre hatással van.

– Ezután következik a Kaviáros arctejes, bőrtonikos és bőrradíros alapos arc nyak dekoltázs tisztítás.

– Mely után olyan érzésünk lesz, mintha fellélegezne a bőrünk. S ez valóban így is van. Az elhalt hámréteget mélyen eltávolítottuk helyre állítottuk az optimális bőr Ph értéket a bőr tökéletesen tiszta.

– Következhet a kaviár hatóanyagaival a bőr feltöltése. Steril kaviár ampullát használunk mely a kezelő sor anyagai közül a legtöményebben tartalmazza a kaviár hatóanyagait. A legkorszerűbb és leghatásosabb hatóanyag beviteli módszert alkalmazzuk a tűnélküli mezoterápiát más néven Elektroporációt.  Vagyis a bőr védő gátja alá egyenesen a hámsejtekbe kerülnek az értékes hatóanyagok, ezért szükséges a steril ampulla. Az ampulla teljes felszívódásához 20 percre van szükség. Az eljárás fájdalommentes sőt relaxáló.

–  Következő lépésben a kaviáros pakolásokat helyezzük fel. A szemre kaviáros szemránckrémet mely stílusosan fekete színű gél állagú. Megemeli és feszesíti az érzékeny szemkörnyékét.

Az arcra a kaviáros relaxáló krém pakolást.

A dekoltázsra kaviáros nyak dekoltázs ápoló pakolást.

Ezek tetejére kerül egy lezáró meleg Gabona maszk, hogy hatékonyabb legyenek a krém pakolások. 15 perc eltelte után, eltávolítjuk a maszkot, és most a bőr felszínét is tökéletesen hidratálttá és feszessé tettük.

 A kezelés koronája a 20 perces 200 lépésből álló akupresszúrás pontnyomásos masszázs. Kellemes pihentető hatású és a bőrön található utolsó hatóanyag cseppeket is bejuttatja a bőrbe.

Nincs más hátra, hogy feltegyük a befejező kaviáros nappali krémet és egy leheletnyi egyéniséghez illő trendi nappali sminkkel bocsássam el a megszépült hölgyeket.

Ezek után úgy gondolom, hogy a „Nem kell mindig kaviár” szóhasználat nem helyes.

Mert igen is kell a Kaviáros bőrfiatalító kezelés minden hölgynek.

A kezelésről megjelent újságcikkem is, amelyet itt is elolvashattok.

Kaviár kezelés újságcikk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük